Επιτυχόντες 2ης πρόσκλησης στο ΠΜΣ “Ψηφιακά Μέσα- Υπολογιστική Νοημοσύνη” για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Ανακοινώνεται ότι η Συνέλευση του Τμήματος στη συνεδρίασή της αριθμ. 436/6-10-2023  ενέκρινε την επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών απο την 2η πρόσκληση στο 1ο εξάμηνο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών «Ψηφιακά Μέσα- Υπολογιστική Νοημοσύνη» για το ακαδ. έτος 2023-2024.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την λίστα των επιτυχόντων η οποία περιέχει τον κωδικό της αίτησης σας λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Για να κάνετε την εγγραφή σας θα πρέπει να προσκομίσετε την αίτηση εγγραφής εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη μαζί με τα δικαιολογητικά που αναρτήσατε κατά την αίτηση σας σε έντυπη μορφή(π.χ. βιογραφικό, αντίγραφο πτυχίου, αναλυτική βαθμολογία, πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας,1 φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας).

Για την κατοχύρωση της εγγραφής σας απαιτείται η πληρωμής της 1ης δόσης των διδάκτρων του πρώτου εξαμήνου (300€) εφόσον δεν προτίθεστε να κάνετε αίτηση απαλλαγής διδάκτρων. Για να προχωρήσετε στην πληρωμή θα χρειαστεί πρώτα να μας στείλετε με email (pms_info@csd.auth.gr) το Ονοματεπώνυμο σας το μεταπτυχιακό στο οποίο είστε επιτυχών και το ΑΜΚΑ σας προκειμένου να σας εκδώσουμε έναν μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει πριν φτάσουν τα έγγραφα που σας ζητάμε στην Γραμματεία.

Την αίτηση και τα δικαιολογητικά σας θα πρέπει να τα προσκομίσετε (καθημερινά 11:00-12:30) ή να τα αποστείλετε στην Γραμματεία ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών Τμήματος Πληροφορικής, Κτίριο Βιολογίας Ημιώροφος, Γραφείο 14, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54124 μέχρι και τις 20/10/2023.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε αίτηση απαλλαγής διδάκτρων θα πρέπει βάσει της σχετικής ανακοίνωσης που υπάρχει ήδη να στείλετε τα δικαιολογητικά σας επίσης μέχρι 20/10/2023.

Εάν επιθυμείτε να αιτηθείτε μερικής φοίτησης παρακαλείσθε μαζί με την αίτηση εγγραφής να προσκομίσετε και μια βεβαίωση εργοδότη όπου αποδεικνύεται ότι εργάζεστε τουλάχιστον 20 ώρες εβδομαδιαίως.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία στο 2310998930.